Víkendové MMČR v trialu v Kyselce

O uplynulém víkendu se v tradiční západočeské lokalitě v kempu Ontario v Kyselce u Karlových Varů uskutečnil další závod MARENT Mezinárodního mistrovství České republiky v trialu. Na jezdce, doprovody, ale i fanoušky čekalo krásné prostředí doupovských lesů. Pořadatelem perfektně připravená soutěž přivedla do Kyselky na sto padesát jezdců ve všech kategoriích a za velmi pěkného počasí a početné divácké kulisy se bylo opravdu na co koukat.

V kategorii TR1 nedal Martin Křoustek (TRS) nikomu šanci, na jeho jízdu byla radost se koukat a v celkovém pořadí se vyhoupl na první příčku. Svým výkonem vyslal soupeřům jasný vzkaz, kdo tady bojuje o letošní titul. Druhý skončil po oba dny Martin Matějček (GasGas), třetí místo si v sobotu vyjel Matěj Mrázek (TRS) a v neděli Dalibor Šulc jun. (TRS).

Kategorii TR2 si letos užívá Dominik Wünsch (GasGas), který vyhrál v sobotu i neděli před Tomášem Jindrou (TRS). Třetí příčka patřila jezdcům z Německa a to v sobotu Paulovi Schmelzerovi (GasGas) a v neděli Ingo Breitfeldovi (Beta).

V mistrovské kategorii TR3 museli stáhnout kalhoty jak třetí Jan Panenka (GasGas), tak druhý Václav Brůj jun. (Sherco) před Denisou Pecháčkovou (Beta), která zvítězila perfektní jízdou v sobotu i v neděli.

Celkové výsledky a výsledky dalších kategorií najdete na: https://trial-live.de/champ/cz/index.php?lang=cz

Závody českého mistrovství si dávají letní pauzu, ale pořadatelé už natěšeně vyhlíží termín 3. – 4. září 2022, kdy se uskuteční další podnik MARENT MMČR v trialu v Nihošovicích.

Sdílet