Trialové mistrovství pokračovalo v Tanvaldu

Po dvou letech se české trialové mistrovství vrátilo do severočeského Tanvaldu. Šampionát MARENT MMČR v TRIALU 2022 pokračoval o tomto víkendu třetí a čtvrtou soutěží ve známé lokalitě pod Tanvaldským špičákem. Po náročném prvním soutěžním víkendu v Březové byl Tanvald i podle možností terénu o trochu jednodušší. Jak si již jezdci zvykli, déšť se závodu opět nevyhnul a sobotní soutěž se tak rázem zkomplikovala.

V kategorii TR1 si po oba dny s připravenou tratí nejlépe poradil mladý David Fabián jun. na motocyklu Beta. Za ním, na druhém místě dokončil v sobotu Martin Matějíček na motocyklu GasGas, který byl v neděli bronzový. Opačné výsledky, tedy třetí místo v sobotu a stříbro v neděli zaznamenal a třetím místě si v sobotu a neděli prohodili místa Martin Matějíček s TRS.

Seriál MARENT MMČR v TRIALU 2022 pokračuje ve dnech 25. – 26. 6. 2022 v Kyselce u Karlových Varů, čeští reprezentanti se ještě před Kyselkou představí na prvních dvou soutěžích mistrovství světa, které se jedou ve Španělsku a Andoře.

Výsledky všech kategorií najdete zde.

Sdílet