Pomozte lidem, které zasáhlo tornádo

Jen pár kilometrů od míst, která minulý čtvrtek zasáhlo tornádo, se jezdí AGROTEC PETRONAS rally. Předseda organizačního výboru závodu Martin Rada přišel s nápadem, jak pomoci. Přispět můžete na transparentní účet sbírky Diakonie ČCE 2100691426/2010, kde se pod variabilním symbolem 2406 budou shromažďovat finanční prostředky od dárců z řad komunity závodníků, týmů a příznivců. Přispívat můžete do 15. 7. 2021, poté budou peníze transparentním způsobem rozděleny.

„Obrátila se na mě celá řada jezdců s nabídkou pomoci spoluobčanům postiženým tornádem. Uvědomujeme si, že někteří z kolegů, pořadatelů i členů integrovaného záchranného systému, kteří nám pomáhají při organizaci a zabezpečení AGROTEC PETRONAS rally Hustopeče, bydlí právě v tomto regionu a byli také postiženi tornádem. Napadlo nás, že bychom mohli společně demonstrovat sounáležitost naší pospolitosti s utrpením lidí v postiženém regionu jižní Moravy formou zaslání finančního daru na účet, který by reprezentoval výhradně dary členů týmů rallyového sportu,“ předeslal Martin Rada.

Lužice u Hodonína, 26. června 2021

Hustopečtí organizátoři dlouhou dobu spolupracují s Diakonií ČCE – Betlem v Kloboukách u Brna, proto se na ni obrátili a dohodli se na realizaci sbírky s využitím transparentního účtu Diakonie, na který lze přispět pod unikátním variabilním symbolem. „Přispívat můžete do 15.7.2021, poté budou prostředky transparentním způsobem rozděleny. Cílem sbírky je pomoci lidem a vyjádřit tak podporu ze strany posádek a realizačních týmů rally v regionu, kde každoročně jezdíme krásnou rally mezi vinohrady,“ uvedl Martin Rada.

Svoji solidaritu může vyjádřit každý, děkujeme i vám.

Číslo účtu 2100691426/2010

Variabilní symbol: 2406

Sdílet