Rally Vyškov hlásí připraveno ke startu

Ve Vyškově je vše připraveno k odstartování již 28. ročníku této tradiční jihomoravské soutěže. Administrativní přejímky neabsolvovalo v pátek ráno devět posádek, které se ze soutěže omluvily. Odstartuje tedy celkem 104 dvojic, přičemž nikdo ze špičky na vyškovských tratích chybět nebude. „V jednání byl do poslední chvíle i start několika slovenských posádek po zrušení Rally Tatry, avšak se start již nepodařil vyjednat,“ doplňuje ředitel Rally Vyškov Jaromír Palásek.

Pořadatel apeluje na diváky a všechny ostatní účastníky rally, aby se chovali ohleduplně a respektovali veškerá opatření, která je budou do určité míry omezovat. V zájmu bezpečnosti všech účastníků je také nutné respektovat pokyny pořadatelů a orgánů Policie ČR vzhledem k situaci zapříčiněné pandemií COVID-19. „Po zvážení všech okolností jsme se bohužel rozhodli neorganizovat komentovaný start a cíl rally, neorganizovat oficiální divácká místa a rovněž nepovolit přístup divákům do servisního areálu rally. Prosíme diváky, aby se snažili mezi sebou udržovat doporučovaný odstup, pokud to daná situace umožní,“ říká předseda Hanáckého rally klubu v AČR Ing. Ladislav Petráš.

Předpověď počasí slibuje na sobotu teplé slunečné počasí, proto zveme všechny příznivce do Vyškova! Náš hlavní mediální partner redakce I-Motorsport.cz připravuje online reportáž, která bude provázet celou rally od začátku až do konce v reálném čase. Odkaz na tuto online reportáž plnou aktuálních fotografií, informací, rozhovorů a výsledků bude možné najít na našich webových stránkách. Bude optimalizována pro zobrazení i na mobilních zařízeních při minimální spotřebě mobilních dat, proto jí doporučujeme sledovat i z terénu, ať jste v obraze.

Veškeré informace o Rally Vyškov 2020 jsou k dohledání na oficiální webové stránce www.rallyvyskov.cz. Sledovat můžete také stránku Rally Vyškov na Facebooku nebo Instagram Rally Vyškov, který bude rovněž plný zajímavého obsahu!

Sdílet