E-káry pro členy se slevou

Autoklub České republiky se pro své členy snaží neustále vylepšovat nabídku členských benefitů a to nejen v rozmanitosti, ale také v lokalizaci. Proto jsme spojili síly s největší halou, která disponuje elektro-motokárami v České republice, a naši členové se zde nyní mohou svézt na moderních strojích s 10% slevou! Jezdí se zde každý den a za každého počasí. Originální zábava v Ostravě se nachází přímo ve známém Avion Shopping Parku Ostrava. Jízda v elektro-motokáře na okruhu trvá přibližně 10 minut. Elektrické motokáry Sodi mají 4 stupně výkonu. Tyto výkony může přepínat pouze traťový komisař, který dohlíží na průběh jízdy. Motor motokár Sodi RTX má výkon 11 koní a maximální otáčky až 11.000/min. Byl speciálně vyvinut pro karting a poskytuje úžasný průběh točivého momentu a výkonu. Navíc technici Sodi speciálně přizpůsobili motor pro trať v Ostravě. Extrémně ergonomicky dobře vyvážený podvozek s motorem v zadní centrální poloze, pohonem přes ozubený řemen a kinematikou závodních motokár přináší nesrovnatelné emoce z jízdy oproti tomu, co jste dosud v kartingových halách zažili.

Trať v Ostravě nabízí skvělou zábavu. Při její tvorbě bylo využito 8300 m2 plochy v hale Avion Shopping Parku, což zajišťuje opravdu emotivní svezení. Trať byla navržena lidmi s mnohaletými zkušenostmi ze závodních okruhů v celé Evropě. Cílem bylo postavit trať rychlou a zároveň extrémně bezpečnou. Nebylo cílem „namotat“ do haly stovky metrů zakličkované pomalé dráhy, kde mnohdy jezdce jedoucí proti sobě dělí jen jedna bariéra. V Ostravě postavili opravdovou závodní trať s únikovými zónami, rychlými protahováky a vracečkami, do kterých je radost brzdit z plné rychlosti a driftem je pak projíždět.

Největší specialitou E-Kár jsou výkonové úrovně, které jezdcům elektronicky přepíná traťový komisař. Při výjezdu na dráhu z depa je výkon motokáry nastaven na úroveň 1. Poté komisař aktivuje dostupnou úroveň pro daného jezdce. Po dokončení jízdy se výkon motokáry automaticky nastaví na úroveň 1 a jezdec bezpečně zajíždí do depa. Při vjezdu a výjezdu z boxů a při kolizi na trať tak nehrozí žádné nebezpečí. O stupeň výš je úroveň 2, která se používá pro dětské jízdy, té se může zúčastnit osoba s tělesnou výškou 140 centimetrů a pod dozorem zákonného zástupce. Úroveň 3 je výkon pro běžnou jízdu dospělé osoby s věkem na 15 let a tělesnou hmotností do 130 kg. V této úrovni již je možno používat tlačítko Boost pro krátkodobé zvýšení výkonu na plný výkon po dobu 20 sekund v součtu za dobu trvání celé jízdy. Nejvyšší úrovní je úroveň 4, která zajišťuje neomezený plný výkon pro jízdu pro jezdce, kteří splnili kvalifikační čas platný pro dané období.

Elektropohony zkrátka hýbou světem a motokáry Sodi RTX jsou světovým lídrem v elektrokárách. Výsledkem mnohaletých zkušeností a strategických partnerství s vedoucími pracovníky v oboru je produkt, který byl kompletně přizpůsoben nejmodernějším požadavkům klientů a zaměřen na omezení energetické náročnosti a rychlé nabíjení.

Přijďte se svézt a okuste moderní elektrokáry v severomoravské metropoli s 10% slevou!

Členský benefit najdete TADY

 

Sdílet