Motocyklové oblečení pro členy výhodněji!

Autoklub České republiky neustále rozvíjí svůj benefitní program pro spokojenost členské základny. Žhavou novinkou je spolupráce se společností Bolder, která se věnuje výrobě a prodeji motocyklového oblečení. Na e-shopu www.bolder.cz nyní mohou členové Autoklubu České republiky nakupovat s 20% slevou oblečení této značky. Hlavním ambasadorem značky je motokrosový šampion Martin Michek, přináší do značky své zkušenosti a know-how nabité za roky strávené v sedlech motocyklů, což výrobky posouvá na špičkovou úroveň.

Firma se pohybuje v segmentu motocyklového oblečení již více než 6 let a jejím cílem je u svých produktů najít optimální poměr zachování nejvyšší možné kvality výrobků, moderního pohodlného střihu a dostupné ceny. V dnešní době Bolder nabízí více než 6000 kusů oblečení a je schopen obléct opravdu každého motorkáře. Důkazem je již více než tisícovka spokojených zákazníků, kteří tady od vzniku společnosti nakupují.

Značka s příznačným jménem Bolder je výsledkem nasazení a obětavosti ve vývoji motocyklového oblečení a kožených doplňků v souladu s mezinárodními standardy kvality. Veškeré výrobky jsou vyráběny s maximální péčí a zručností v týmu vyškolených kvalifikovaných techniků a za přispění moderní technologie, avšak stále v duchu přísné kontroly řemeslného způsobu zpracování materiálů. Veškerá produkce pak prochází dlouhodobými zátěžovými testy na skutečných uživatelích a v různých klimatických podmínkách tak, aby se mohl díky vývoji každý zákazník cítit ve výrobcích Bolder komfortně a bezpečně při své oblíbené aktivitě. Spokojenost zákazníka je hlavním cílem výrobního i prodejního snažení. Bolder nabízí produkty se zaručenou kvalitou, výtečnou cenou a garantovanou zárukou.

Podívejte se na nový členský benefit zde, kde najdete informace, jak využít exkluzivní klubovou slevu 20%. Nabídku e-shopu si můžete prohlédnout přímo na stránkách www.bolder.cz

Sdílet