ŠTIKOVSKÁ ROKLE OŽILA BURÁCENÍM MOTORŮ

Třetí podnik letošního seriálu Kontejnery Louda MMČR v autocrossu proběhl o víkendu ve známé novopacké Štikovské rokli. Krásná trať zdejšího autokrosového areálu přilákala početnou skupinu jezdců ve všech divizích.

Zajímavé souboje se odehrávaly už v dětských třídách a juniorech, ozdobou víkendu byly divize Buggy1600, SuperBuggy a velké „plechovky“, ve kterých startoval také Vašek Fejfar. Početně velmi zastoupený a divácky atraktivní je Kartcross Mascom Cup.

Šestnáctistovky vyhrál Milan Vaněk před Martinem Kadlečíkem a Petrem Nikodémem. Nejsilnější divizi SuperBuggy opanoval Jakub Kubíček, druhý skončil Radek Jordák a třetí byl Roman Keřka. V divizi TouringAutocross exceloval celý víkend Václav Fejfar, který bral tento podnik jako přípravu na další evropské klání v lotyšském městě Bauska. V posledním kole finálové jízdy odstoupil po problémech s převodovkou a z nečekaného vítězství se tak mohl radovat Dušan Horčička. Stupně vítězů doplnil druhý Marcel Dlesk a třetí Jiří Bret.

Děkujeme pořadatelům z Autoklubu Nová Paka za skvěle připravený podnik a početnému zástupu fanoušků za úžasnou atmosféru.

 

Sdílet