ZÁSTUPCI AUTOKLUBU NA VRCHOLNÉM VZDĚLÁVACÍM SEMINÁŘI FIA

O uplynulém víkendu se v Ženevě konal seminář pro mezinárodní komisaře FIA. Od svého založení v roce 2017 se stal velmi oblíbenou vzdělávací událostí a příležitostí sdílet nejnovější zkušenosti. Jedním z přednášejících byl stejně jako v minulých dvou letech Jan Šťovíček, prezident Autoklubu ČR a soudce Mezinárodního odvolacího soudu FIA.

Přednáška Jana Šťovíčka nazvaná „Když se do věci vloží soud“ sklidila i letos velký ohlas mezi více než 200 komisaři mezinárodních podniků FIA z celého světa, protože přinesla odlišný pohled na jejich činnost právě z pozice odvolacího soudu. „V následné panelové diskuzi jsme pak s viceprezidentem FIA a dlouholetým komisařem Formule 1 Garrym Connellym, ředitelem právního odboru FIA Pierrem Kettererem, ředitelem závodů Formule 1 Charliem Whitingem a jedním z nejzkušenějších komisařů Jean-Francoisem Verouxem rozebírali vybraná ustanovení Mezinárodního sportovního řádu FIA a odpovídali na otázky účastníků semináře,“ uvedl Jan Šťovíček.

Na snímku z panelové diskuze zleva Garry Connely, Pierre Ketterer, Charlie Whiting, Jean-Francois Veroux a Jan Šťovíček.

Mezi účastníky byli také zástupci Autoklubu ČR Stanislav Minářík, Luděk Kopecký, Tomáš Kunc, Michal Marek a Jakub Vymazal, kteří jsou mezinárodními komisaři FIA a obsazují vrcholné mezinárodní podniky včetně závodů Formule 1.

Sdílet