AK Divišov v AČR a společnost JRM Speedway Factory s.r.o podepsaly na půdě Autoklubu ČR smlouvu o spolupráci

Na půdě Autoklubu České republiky byla v úterý dne 11. dubna 2017 podepsána smlouva mezi AK Divišov v AČR a společností JRM Speedway Factory s.r.o o vzájemné spolupráci při výchově mladých závodníků.
JRM Speedway Factory s.r.o. patří mezi přední výrobce plochodrážních motocyklů a ve třídě do 250 ccm dokonce k absolutní špičce a právě tato kategorie je předmětem smlouvy, která byla v úterý v Praze podepsána. Autoklub České republiky je v tomto případě morálním garantem této smlouvy a podpisu se spolu s majitelem společnosti JRM Speedway Factory s.r.o Ing. Stanislavem Diatkou a předsedou AK Divišov v AČR Václavem Hromasem zúčastní i prezident Autoklubu ČR Jan Šťoviček.
Tato smlouva umožní juniorské základně plochodrážního sportu kvalitní přípravu na vrcholy letošní sezóny, závody Mistrovství světa a Evropy, ve kterých by čeští junioři měli využít domácího prostředí, ve kterém se tyto závody budou konat. Plzeň, Pardubice a Praha budou totiž letos hostit finálové závody tohoto šampionátu a Autoklub České republiky si je vědom, že je potřeba spojit nejenom skvělé organizátorské schopnosti našich pořadatelů, ale také se podílet na sportovním úspěchu mládežnické reprezentace.   

 

Sdílet