Nové vedení Autoklubu ČR sjednalo výhodné pojištění pro závodníky

(Praha, 27. února 2017) Jedním z cílů nového vedení Autoklubu ČR je zlepšit a inovovat podporu českých automobilových a motocyklových závodníků a poskytnut jim co nejvyšší možný servis a zázemí pro jejich sportovní výkony. V tomto směru probíhalo také vyjednávání změn v pojištění pro nadcházející sezonu.
Nový makléř, společnost Platinum Consulting, sjednal pro Autoklub ČR s novým pojistitelem nové rámcové pojistné smlouvy, zajišťující léčebné a úrazové pojištění jezdců jak Federace motocyklového sportu (FMS), tak Federace automobilového sportu (FAS). Podařilo se ujednat výši pojistného i limitů pojistných plnění na úroveň předešlých let, navzdory negativnímu škodnímu průběhu, zejména u pojištěnců z řad jezdců FMS, které bylo důvodem výpovědi předchozí pojistné smlouvy ze strany pojistitele, společnosti AIG.
Platinum Consulting ve spolupráci s pojišťovnou VZP připravili prémiový produkt pojištění špičkových reprezentantů Autoklubu ČR, kterým bude nabídnuto rozšířené plnění za zvýhodněné pojistné.
Nově navázaná sponzorská spolupráce mezi Autoklubem ČR a makléřem se projeví meziročním navýšením příspěvku pojišťovacího makléře na činnost Autoklubu ČR nejméně o 50% oproti předchozímu stavu, přibližně tedy o 180.000,- Kč.
V rámci smlouvy byly také vyjednány konkurenční podmínky pro obnovu pojištění majetku a obecné odpovědnosti, které přinesou roční úsporu odhadem 135 000,- Kč.
Dalším připravovaným krokem pak bude výhodné pojištění majetku, motorových vozidel atp. pro členy Autoklubu ČR, která bude nabídnuto členské základně během letošního roku. 

Sdílet