Nové bezpečnostní video Autoklubu České republiky

Tým Autoklubu ČR ve spolupráci se českými závodníky usilovně pracuje na novém bezpečnostním videu pro diváky rally. Vzhledem k nutnosti, neustále na bezpečnost diváků při závodech poukazovat, se Autoklub ČR rozhodl toto video dokončit ještě před koncem letošního roku.
„Na začátku sezony jsme pro diváky připravili nové bezpečnostní desatero, které zaznamenalo velký úspěch a nyní je potřeba tento bezpečnostní projekt dokončit také v další formě, aby diváci rally byli důkladně informovaní o nebezpečí, které jim při nedodržování bezpečnosti při závodech hrozí.“ sdělil Tomáš Kunc, předseda Svazu rally
Autoklub ČR bude počínaje dnešním dnem postupně zveřejňovat části videa s předními českými jezdci. „ Videa na téma bezpečnosti budeme zveřejňovat každou středu, až do konce roku 2015. Posledním z videí pak bude finální bezpečnostní spot, který je variantou videa natočeného Mezinárodní automobilovou federací FIA“ informuje Adam Eliáš, generální sekretář Federace Automobilového Sportu (FAS) Autoklubu ČR.
Jednotlivé části bezpečnostního videa budou zveřejňována na YouTube kanálu Autoklubu ČR a na Facebookovém profilu Autoklubu ČR. Již nyní můžete shlédnout první díl s Janem Kopeckým ZDE.

Sdílet