Spuštění druhého kroku přihlášek, přihlášení na první závod a detaily ke školení mládeže

Vážení jezdci a soutěžící,

níž pro Vás máme novinky týkající se letošní sezóny.

Druhá část registrace do sezóny + přihlášky na první závod MČR v Kartingu.

Dnes jsme pro Vás spustili druhou část přihlášek na letošní sezónu. Do emailů, který jste napsali do registrace na sezónu Vám přijde odkaz, ve kterém si po rozkliknutí můžete dokončit přihlášku. Jakmile přihlášku dokončíte budete mít možnost se přihlásit do závodu. V případě, že Vám email nedorazil máte možnost vyžádat si ho zde v tomto odkaze.

Pro letošní sezónu je nutné doplnit číslo licence jezdce, soutěžícího jako v předešlých sezónách, avšak nově je nutné nahrát kopii Vaší licence a licence soutěžícího, zadat typ pojistění, které jste si zvolili při založení licence a hlavně 8 místné ID Vašeho transpondéru. V případě, že zatím svůj transpondér nevlastníte, je nejvyšší čas si ho pořídit. Pořadatel disponuje pár kusy k zapůjčení, nicméně ty jsou určeny pro vyjímečné případy( ztráta, poškození, zahr.jezdec apod.) Cena zapůjčení je 500 Kč/závod. Všem, kteří obdrželi a uhradili fakturu za transpondér sdělujeme, že budeme transpondéry rozesílat v úterý na jejich doručovací adresu.

Po dokončení přihlášky do sezóny se Vám otevře možnost přihlášení do závodu a úhrady startovného. Přihlášku do závodu naleznet zde. Uzávěrka přihlášek je v neděli 14. dubna 2024!

Školení mládeže katingu 2024 – Vysoké Mýto

Vzhledem k zvyšujícímu se množství dotazů, bychom rádi informovali, že v průběhu školení mládeže kartingu ve Vysokém Mýtě budou probíhat volné tréninky rozdělené po kategoriích. Podle počtu jezdců budou některé kategorie sloučeny či rozděleny tak jako při závodech MČR v Kartingu. Cena tréninkového dne bude 1 500 Kč. Každého jezdce čeká minimálně 4x 13 minut tréninků. V případě, že jste se stále nestihli přihlásit na školení mládeže, proveďte na tomto odkaze pro následné zrychlení administartivních úkonů v den konání. Finální harmonogram školení mládeže a tréninkého dne bude zveřejněn nejpozději v sobotu 13. 4. 2024.

Kempovné bude ve výši 500 Kč/noc/obytný vůz. Přístup do areálu bude možný již v pátek 12.4.2024 nejpozději v 19 hodin (otevření je závislé na skončení předchozí akce), následuje sobotní trénink a v neděli 14.4.2024 školení kartingové mládeže společně s tréninkovém dnem pro ostatní kategorie. Dále bude od 15.4.2024 tréninkový týden. Více podrobností se dozvíte u majitele okruhu.

Tým Czech Kart Open

Sdílet