Školení mládeže kartingu 2024

V tomto roce se školení kartingu uskuteční ve dvou termínech a to konkrétně 23. 3. 2024 na trati Steel Ring Třinec a poté 14. 4. 2024 na trati Autodrom Vysoké Mýto.

Aktuálně je nutné provést registraci na jeden z těchto termínů školení. Povinnost školení je popsána níže. Je nutné zůčastnit se alespoň jednoho termínu školení. Pokud budete z edukativních důvodů mít zájem, můžete se přihlásit na obě školení, avšak prosíme z kapacitních důvodů o důsledné dodržování termínu přihlášky!!!

Přihlášku na školení odešlete zde. Uzávěrka přihlášek je 18. 3. 2024!!!

Školení je povinné pro všechny žadatele o licenci jezdce, kteří v daném roce dovrší 11 let a mladší jezdci, a dále pro všechny žadatele o jejich první licenci, a to bez ohledu na věk jezdce. Samozřejmě je vítána účast jezdců, kteří o licenci také žádají a nesplňují žádnou z výše uvedených skutečností.

Cena školení je 1500 Kč. Poplatek zahrnuje celodenní tréninkový den a kompletní školení kartingu. Peníze budou vybírány na administrativní přejímce v den školení.

Komise kartingu by ráda upozornila na skutečnost, že školení je povinné a účast na něm je nutností pro start na závodech.

V případě jakýchkoliv dotazů či nejasností neváhejte kontaktovat pořadatele Czech Kart Open.

Tým CKO

Sdílet