Startuje pátá spolujezdecká Akademie AČR

Je neuvěřitelné, jak čas kvapí, ale je tomu skutečně tak: v neděli 3. 3. 2024 od 09:00 se už po páté v Klubovém domě AČR na adrese Opletalova 1337/29, 110 00 Praha 1 setkají všichni milovníci spolujezdeckého řemesla a zájemci se mohou už nyní přihlašovat.

Na seminářích na téma rally spolujezdectví si budou vyměňovat cenné poznatky a objevovat i ta nejskrytější zákoutí této nádherné sportovní specializace. A to všichni bez rozdílu: úplní nováčci, kteří nikdy v závodním voze neseděli, i spolujezdci, kteří už leccos zažili.

I v roce 2024 můžeme všem účastníkům nabídnout naši oblíbenou větu: „Nic Vás nenaučíme.“ Že to nedává smysl? Ale dává. Účastníkům akce chceme poskytnout směr, zdravý základ, na kterém mohou stavět, skvělou komunitu a jistotu, že jim budeme v jejich sportovním růstu vždy nápomocni. V jednotlivostech pak už není učitelem přednášející, ale každý jednotlivý účastník sám sobě.

Kdo že je vhodným účastníkem? Inu každý, kdo se chce na horkou sedačku spolujezdce posadit, ale i ti, kteří už na ní léta sedí a chtějí se ve svém spolujezdcování zdokonalovat. Každý, kdo hledá nové způsoby práce, je sebekritický, hledá chyby v prvé řadě sám u sebe a nebojí se s ostatními sdílet své zkušenosti, ale i přešlapy. Každý, kdo umí zanechat své ego před hlavním vchodem a umí se otevřít myšlenkám ostatních. Prostě rally spolujezdci.

Pro všechny účastníky se v rámci Akademie snažíme vytvořit naprosto bezpečné prostředí, kde jsou si všichni rovni, kde léta zkušeností v závodním voze znamenají jen číslo. Kde se může bavit každý s každým, vyměňovat si své soutěžní zkušenosti a kde se nikdo nestane terčem jen proto, že se mu v sezóně něco nepodařilo. Naopak. Právě takové situace rádi sdílíme, protože je to ten nejlepší způsob, jak se učit: na chybách druhých. Chyba je totiž kámoš.

Letošní Akademie bude mít ověřený formát – po základním společném bloku budou účastníci „rotovat“ po jednotlivých seminářích. Osvědčené semináře zůstávají stejné, přinášíme však drobnou inovaci – drtivá většina seminářů je společných, nicméně na základě zpětné vazby z minulých let budou některé semináře určeny jen začátečníkům, některé jen velmi pokročilým. Tím snížíme informační zátěž kladenou na bedra úplných nováčků; netřeba je hned na úvod „utavit“.

Budeme se na Vás těšit, link na elektronickou přihlášku naleznete zde.

Za organizátory Váš,

Roman Švec

+420 774 042 400

info@sakademie.cz

Spolujezdecká Akademie AČR – Spolujezdecká Akademie AČR (sakademie.cz)

Sdílet