Spuštení rezervací startovních čísel 2024 a komunikační kanál komise kartingu

Vážení jezdci a soutěžící,
rádi bychom vám sdělili dvě důležité informace ohledně nadcházející sezóny 2024. Věříme, že vás tato upozornění budou zajímat a přispějí k úspěšnému začátku sezóny.

PŘIHLÁŠKY NA SEZÓNU 2024

Dnes jsme pro Vás spustili přihlášky na sezónu 2024. Od letošního roku budeme požadovat více dokumentů, již při přihlášení do sezóny, abychom tím předešli situacím, kdy Vám na závodech chyběla licence jezdce, či povinné pojištění a podobně. Aktuálně však projdete prvním krokem přihlášky, kdy si zvolíte základní údaje, zarezervujete číslo a vydefinujete třídu, ve které pojedete. Nejpozději měsíc před prvním závodem obdržíte email s informací o doplnění přihlášky, a tím se přihláška oficiálně potvrdí. (číslo licence, nahrání licence a tak podobně). Přihlášky do sezóny 2024 jsou k dispozici zde.

NOVÝ KOMUNIKAČNÍ KANÁL KOMISE KARTINGU AUTOKLUBU ČR.

Komise kartingu se rozhodla zefektivnit komunikaci směrem k jezdcům, soutěžícím a všem příznivcům motokárového sportu a tak je možné se nyní přihlásit do WhatsApp skupiny, kde budou zvěřejňované novinky, které bude komise kartingu přinášet.

Přihlášení je možné na tomto odkaze, či naskenováním následujícího QR kódu:

Nemusíte se obávat – veškeré informace budou stále k dispozici v klasických komunikačních cestách jako doposud.

Tým CKO

Sdílet