Informace o víkendovém motoskijöringu

Pořadatelé z Rudníku pilně připravují trať tak, aby se tam v sobotu 20. ledna 2024 jel letošní první závod OPEN MČR v motoskijöringu „Orion-Shiva KTM 2024.“ Pod svahy Krkonoš se bude konat jak mistrovský podnik, tak i závod pro hobby jezdce Orlický pohár.

Podle informací od pořadatele je trať podobná jako v letech 2017-2019. Posledními vítězi byli v roce 2019 Lukáš Mohaupt s Václavem Hotovým, kteří tím tehdy vykročili k získání třetího mistrovského titulu. V dalších sezónách se v Rudníku kvůli covidu a nedostatku sněhu nejezdilo.

„Dále mám informaci z Klášterce nad Orlicí. Tam se mělo jet hned další den v neděli 21. ledna. Ale prozatím trať není v takovém stavu, aby se dalo závodit. Pořadatelé tak závod překládají na vhodnější termín, o kterém budeme informovat. Ještě připomínám jezdcům, že se stále mohou předem přihlásit do seriálů a zajistit si tak stálé startovní číslo pro celý seriál 2024. Pro zvýšení bezpečnosti bude ráno probíhat kontrola strojů, přileb, lana a startovních čísel u MČR i u Orlického poháru,“ vzkázal za organizátory motoskijöringu Josef Vašíček.

Sdílet