DAKAR 2024 OPĚT NA NOVA ACTION A VOYO

Už od 5. ledna 2024 bude stanice Nova Action a Voyo opět vysílat nejdrsnější rally světa. Dakar 2024 slibuje parádní podívanou s tradičně silnou českou stopou. V úterý 21. listopadu proběhla ve studiu Nova Action v Praze na Barrandově tisková konference, které se zúčastnily tváře TV Nova, které budou vysílání připravovat, a také zástupci některých týmů, kteří se závodu v Saudské Arábii zúčastní. Rozhovory se zástupci týmů si můžete pustit ze záznamu TK na odkazu níže.

„Nesmírně nás těší, že po letošní premiérové Rally Dakar 2023 můžeme navázat a nabídneme i nadcházející ročník 2024 opět v lednu na Nova Action a Voyo. Cílem našeho vysílání bude především přinést komplexní přehled o dění na Dakaru s důrazem na české posádky ve všech kategoriích. Dakar je pro nás ideálním startem roku 2024, který bude na Nově nabitý nejen tím nejprestižnějším obsahem ze světa motorsportu,“ říká šéfredaktor sportu TV Nova Dušan Mendel.

Dramaturgem a moderátorem vysílání bude Radek Mazal, náročnou pozici reportérky v Saudské Arábii si poprvé vyzkouší moderátorka a reportérka Nikola Červinková, která uvedla, že Dakar pro ni bude životní výzva. Novým dakarským expertem TV Nova bude legendární navigátor Josef Kalina, který na tiskové konferenci sršel vtipem, nadhledem a dobrou náladou.

Do studiových přímých přenosů se budou moci zapojit i televizní diváci, kteří budou mít možnost ptát se hostů ve studiu, nebudou chybět ani nové soutěže o atraktivní ceny. Aktuality a zajímavosti naleznou fanoušci i na sociálních sítích Nova Sport a Nova Action.

Video pozvánka na Dakar 2024 na Nova Action >> https://www.youtube.com/watch?v=-I0qH9S1oyw

(Jan Němeček)

Foto: TV Nova

Sdílet