CZECH DRIFT SERIES V PANENSKÉM TÝNCI

Další podnik driftové soutěže Czech Drift Series proběhl ve dnech 17. – 18. června 2023 na letišti v Panenském Týnci. V průběhu víkendu se konaly tréninky a závody v různých kategoriích, přičemž atmosféra byla plná vzrušení a napětí.

Sobotní den byl věnován podniku v driftu. Ráno se konal trénink pro kategorie STREET a PRO3, kde se jezdci připravovali na odpolední závod. V kategorii STREET se ukázal jako nejlepší jezdec Bodnar Denis, který si odvezl první místo. Na druhém místě se umístil Havránek Hynek a třetí příčku obsadil Trnka Jindřich. V kategorii PRO3 zvítězil Gärtner Radek, následovaný druhým Majerem Zdeňkem a třetím Polčákem Tomášem.

Nedělní program začal tréninkem Gymkhany pro kategorie STREET, PRO3 a PRO. Odpoledne se pak konaly samotné závody v této disciplíně. V kategorii STREET si první místo odvezl Trefil Tomáš, druhý byl Kuna Tomáš a třetí místo obsadil Lukačík Jan. V kategorii PRO3 dominoval Veselý David, přičemž druhý skončil König Josef a třetí místo vybojoval Hoffmann Jakub.

V kategorii PRO se na první příčku dostal Krejčí Lukáš, následovaný druhým Majerem Zdeňkem a třetím Valenou Jakubem.

Celý víkend doprovázelo příznivé počasí, což přispělo k dobré náladě jak jezdců, tak i fanoušků driftového sportu. Přítomní si užili adrenalinového výkonu jezdců a kvalitního závodu.

Nadcházející podnik Czech Drift Series, se uskuteční ve dnech 14. – 16. července 2023 opět v Panenském Týnci. Tento podnik nabídne závody v kategoriích PRO, PRO2 a PRO3. Fanoušci se mohou těšit na opětovné setkání se zkušenými jezdci a novými talentovanými tvářemi. Bude to skvělá příležitost vidět neuvěřitelné driftové manévry a podpořit své oblíbené jezdce.

Domů | Czech Drift Series (drifting.cz)

(Pavla Kilianová)

Sdílet