PRVNÍ AUTOKLUB JUNIOR SLALOM AKADEMIE SE VYDAŘILA

V neděli 16. dubna proběhla na letišti Luhačovice AUTOKLUB JUNIOR SLALOM AKADEMIE. Akci pořádalo Středisko automobilového sportu Zlín ve spolupráci s Autoklubem České republiky. Akademie je určena všem zájemcům, kteří si chtějí vyzkoušet automobilový slalom. Zájemcům jsou vysvětleny řády, technické předpisy, organizace závodu, bezpečnostní požadavky a umožněny tréninkové jízdy na připravené trati.

Teoretická část akce byla okořeněna vloženou prohlídkou letadel a hangárů přímo v Aeroklubu Luhačovice. Slalomové akademie se zúčastnilo 20 jezdců.

Druhá slalomová akademie proběhne rovněž na letišti v Luhačovicích dne 29. dubna. Již nyní je přihlášeno 19 zájemců. „Jsme velmi potěšeni enormním zájmem účastníků, kterým děkujeme za účast. Už teď ale tušíme, že vzhledem ke stanovené maximální kapacitě pětadvaceti účastníků, budeme nuceni těsně před akcí udělat výběr. Tím upřednostníme především zájemce, kteří akademii ještě nepodstoupili,“ vysvětluje Jan Regner.

Více informací ohledně AUTOKLUB JUNIOR SLALOM AKADEMIE, včetně odkazu na přihlášku, naleznete na webu: www.autoslalom.cz

(SAS Zlín)

Sdílet