Karting: Důležité informace pro jezdce a soutěžící na sezónu 2023

Vážení jezdci a soutěžící v disciplíně karting, rádi bychom vám přinesli několik důležitých informací ohledně nadcházející sezóny 2023. Věříme, že vás tato upozornění budou zajímat a přispějí k úspěšnému začátku sezóny.

Přihlášky na sezónu 2023:
Jak jste si již stihli někteří všimnout, spustili jsme přihlášky do sezóny 2023. Přihlášky na sezónu probíhají v původním webu, avšak přihlášky do závodů budou již v systému novém. Postupně procházíme všechny přihlášky a schvalujeme je. Prosím, sledujte webové stránky, abyste byli informováni o postupu schvalování vaší přihlášky.

Systém přihlášek do závodů:
Pracujeme na novém systému přihlášek do závodů, který brzy spustíme. Tento systém vám umožní snadněji a rychleji se přihlašovat na závody. Zároveň Vám umožní více možností pro objednání jednotlivých položek již při vyplnění přihlášky. Věříme, že vám nový systém usnadní přihlášení a účast na závodech.

Rádi bychom také upozornili na skutečnost, že nebude možné přihlášení do závodu přímo v místě konání. Prosím tedy o bedlivé sledování startu přihlášek a poctivé přihlášení všech jezdců.

Předpisy pro sezónu 2023:
Komise Kartingu schválila předpisy pro sezónu 2023. Nyní jsou předpisy na Autoklubu ČR a čekají na finální schválení. Jakmile budeme mít schválené předpisy k dispozici, hned Vám je zveřejníme.

Školení mládeže 2023:
Rádi bychom vás upozornili na nadcházející školení mládeže, které se uskuteční v předem stanoveném termínu. Školení bude zpoplatněno 500 Kč/jezdce a je povinné pro všechny dle parametrů, na které jste zvyklí z minulých sezón. Bohužel nebude náhradní možnost. Prosím, sledujte naše webové stránky a e-maily, abyste nezmeškali harmonogram a přihlášení na toto školení.

Sdílet