Zveme na Motoristický ples Barum Czech Rally Zlín

Tým Barum Czech Rally Zlín si vás dovoluje srdečně pozvat na Motoristický ples Barum Czech Rally Zlín, který se uskuteční v Kongresovém centru ve Zlíně v sobotu 4. března 2023.

Rally sezona ještě nebude zahájena, což je vítaná příležitost potkat se na jednom místě. Ať už vy jako jezdci a spolujezdci, mechanici, partneři nebo fanoušci, zkrátka celá rallyová rodina. K tanci a poslechu zahrají v hlavním sále hudební kapely Foxy Hunters a Avion Big Band. V restauraci Spirit proběhne diskotéka v režii DJ Ondřeje Albrechta. Večerem bude provádět mimo jiné Petr Eliáš. Pro návštěvníky plesu je vedle velké porce zábavy připravena bohatá tombola od partnerů Barum Czech Rally Zlín.

Vstupenka stojí příjemných 490 korun na osobu. Ke každé vstupence je automaticky rezervováno i místo u stolu ve velkém sále. Prodej vstupenek již probíhá, tak neváhejte, počet míst na sezení je omezen.

Prodejní místo je ve stálém sekretariátu barumky na ulici Hornomlýnská 3715 ve Zlíně, popřípadě na eshopu: https://www.visitrally.cz/barumrally/vanoce/241/motoristicky-ples-barum-czech-rally-zlin.html

Více informací na webu Barum Czech Rally Zlín: https://www.czechrally.com/25054-motoristicky-ples-barum-czech-rally-zlin

V případě zájmu a jakýchkoliv dotazů kontaktujte pořadatele telefonicky 577 432 004 nebo na e-mail: bartosova@czechrally.com.

Těšíme se na vás. Přejeme krásné a klidné Vánoce a úspěšné vykročení do nového roku.

Tým Barum Czech Rally Zlín

Sdílet