Vyzkoušej si pocit opravdového závodníka!

Příští víkend se na Autodromu Vysoké Mýto uskuteční hned dva závody v automobilovém slalomu. Jedná se o poslední podniky letošního mistrovství České republiky ve slalomu. Zároveň se jedná o příležitost zazávodit si ve svém autě pro širokou motoristickou veřejnost a okusit atmosféru motorsportu. Je to ta nejdostupnější příležitost i z finančního hlediska, vklad do závodu je pro české účastníky 1000 Kč na jeden den a 1800 Kč na oba dny. Pojištění na jeden den činí 100 Kč, na oba dny 150 Kč. Co s sebou potřebujete, je pouze automobil s platnou STK, řidičský průkaz a motoristická helma.

Slalom bude vytýčen v délce 2,5 km (sobota 24. 9.) a 2,1 km (neděle 25. 9.) na asfaltovém povrchu o šířce 6 metrů. Kužely jsou z pružného materiálu (pryže) výška 30 cm. Nalevo od vozidla budou modré, napravo budou označeny bíle. Na stejné trati se tak setkávají jak specialisté na slalom se sportovní licencí, tak jezdci „amatéři“ bez licence, kteří si zde mohou jen vyzkoušet pocity skutečných závodníků, prověřit své schopnosti či případně zdokonalit svoje jezdecké umění.

Veškeré informace včetně časového harmonogramu najdete ve Zvláštních ustanoveních ZDE.

A teď už nezbývá, než se přihlásit ZDE. Uzávěrka přihlášek je 22. 9. 2022. Přejeme vám nezapomenutelný sportovní zážitek!

Sdílet