Přijďte se podívat do zákulisí špičkového týmu

Pořadatelé 49. Rallye Český Krumlov, MOL Česká republika a Vančík Motorsport pro všechny malé i velké příznivce rally připravili na pátek i sobotu možnost podívat se tak trochu za oponu rally. Dozvíte se, co všechno se musí na autě udělat, než se postaví na start, jak trénuje posádka, jak je vybavena pro závod i co všechno musí zvládnout během rally. Budete mít možnost se podívat do cateringového zázemí i týmového kamionu, osahat si pneumatiky a srovnat, jak se liší jejich „mokré“ a „suché“ provedení a mnoho dalších zajímavých věcí. To vše během přibližně 45 minut se zkušenými bývalými rally jezdci a mechaniky týmu. Časy akcí jsme volili tak, aby se daly spojit se sledováním atraktivní super rychlostní zkoušky na Výstavišti.

V pátek 20. května od 17 hodin a v sobotu 21. května od 11:30 je připravena RALLY DĚTEM pro děti a mládež do přibližně 15 let. Pro dospělé se koná ZA OPONU RALLY, a to v pátek od 18 hodin.

Přijďte se podívat do samého centra 49. Rallye Český Krumlov, navštivte servisní stánek Vančík Motorsport a podívejte se zblízka na super rychlostní zkoušku. To vše v pátek a v sobotu na Výstavišti České Budějovice.

 

 

Sdílet