Informace k Czech Kart Open v Třinci

Seriál Czech Kart Open pokračuje již o následujícím víkendu na Steel Ringu v Třinci. Nyní všem soutěžícím a jezdcům přinášíme základní informace k tomuto závodu. Veškeré dokumenty naleznete také mnohem jednodušeji na elektronické vývěsce v aplikaci Sportity pod heslem CKOtrinec.

Zvláštní ustanovení a časové harmonogramy najdete zde.

Živé vysílání nedělního přímého přenosu najdete zde.

Rádi bychom vám připomněli fungování některých záležitostí během závodu v Třinci.
Pneumatiky
Suché pneu: Načtena jedna sada závodních pneumatik na každém závodě do skončení technické přejímky. Pro sobotní tréninky je nutné mít načtené tréninkové pneumatiky. Je možné využití již načtených pneumatik z předešlých závodů dané sezóny.

Mokré pneu:
Mokré pneumatiky lze také načítat pouze do konce technické přejímky. Pokud měl jezdec z předešlého závodu dané sezóny v systému načteny již dvě sady mokrých pneumatik může dané pneumatiky využít. V případě, že chce jezdec načíst nové pneumatiky do systému má možnost do konce technické přejímky u technických komisařů nové pneumatiky načíst. V případě, že již má dvě sady načteny z předešlého závodu, musí si vybrat kterou sadu/y ze systému vymaže a posléze dojde k načtení nové/ých sad/y.

Silent režim na STEELRING Třinec
V celém areálu závodiště STEELRING Třinec je přísně zakázáno startování motokár. Nastartování motokáry je možné pouze v servisním prostoru před prostorem předstartovního roštu.

Rozprava
Abychom předešli zbytečným pokutováním za absenci na rozpravě, rádi bychom upozornili na povinnost účasti na rozpravě dle časového harmonogramu. Rozprava se bude konat v hlavní budově závodiště v první patře ve velké učebně. Prosíme jezdce, soutěžící a zákonné zástupce, aby na rozpravu chodili s předstihem – dochází k podepisován účasti. Potřebujeme rozpravy začít včas, abychom nikomu nebránili ve startu ve svém tréninku.

Sdílet