Pozvánka: Rally dětem a Za oponu rally na 56. Rally Šumava Klatovy

V letošním roce se ve spolupráci s pořadateli a za podpory společností MOL Česká republika a Vančík Motorsport proběhne na Rally Šumava, jejíž 56. ročník se uskuteční ve dnech 6. až 8. dubna, další běh oblíbené série Rally dětem a Za oponou rally.

Kateřina Trojanová, bývalá přední rally jezdkyně, představí návštěvníkům rally z pohledu jezdce, ukáže jim, jakou výbavu jezdci používají, jak se připravují na rally i s tím, co to je rozpis a jak funguje posádka během rally. Součástí výkladu bude také představení práce a výbavy mechaniků a prohlídka servisního zázemí tým ACA ŠKODA Vančík Motorsport, kde bude možné nahlédnout do týmových servisních a přepravních vozů, prohlédnout si a srovnat různé typy používaných pneumatik i se dozvědět, jak se na rally tankuje a mnoho dalších zajímavých věcí. Akce Rally dětem je určena pro děti do přibližně 14 let, akce Za oponu rally pro dospělé návštěvníky.

Zveme všechny malé i velké příznivce rally do servisní zóny Rally Šumava Klatovy v Janovicích nad Úhlavou do servisního zázemí týmu ACA ŠKODA Vančík Motorsport. Rally dětem odstartuje v sobotu 7. května ve 14 hodin 25 minut, Za oponu rally rovněž v sobotu v 17 hodin 50 minut. Těšíme se na vaši návštěvu. Všechny další informace o Rally Šumava Klatovy najdete na webu pořadatele pamk.cz.

Sdílet