Říjnové zasedání Komise rally

Komise rally AČR se sešla dne 19. října 2021 na zasedání v klubovém domě Autoklubu ČR Praze. Na programu byla příprava školení na další sezónu, oblast reprezentace, příprava bezpečnostního manuálu a další body. Komise potvrdila rozhodnutí o odebrání dvou akreditací Foto/TV pracovníkům média delegátem při Barum Rally. Komise také schválila zařazení 3 Städte Rallye do kalendáře MČR v rally 2022.  Předseda technické komise informoval přítomné o přípravě školení a finalizaci rozdělení divizí pro rok 2022.

Celosvětový projekt FIA Rally Star s cílem najít jezdce pro WRC bude probíhat také v České republice, a to ve dvou disciplínách. Digital Challenge se uskuteční na rally simulátorech v budově Autoklubu České republiky. Národní kolo Real Challenge proběhne v neděli 28. listopadu na okruhu ve Vysokém Mýtě.

Vyhlášení rally za sezónu 2020 a 2021 proběhne v Autoklubu České republiky ve středu 1. prosince 2021 od 19:00 hodin. Současně budou vyhlášeny i historické automobily. Všem účastníkům bude zaslána pozvánka, v důsledku pandemických opatření bude počet přítomných limitován.

V úterý 23. listopadu 2021 se uskuteční setkání s pořadateli, na kterém budou představeny návrhy kalendářů, proběhne diskuze k již proběhlé a budoucí sezoně, dále také budou sděleny informace o novinkách. Ve středu 24. listopadu 2021 je od 17:00 hodin v klubovém domě připraven workshop na téma Jak prodat významnou sportovní akci. Hlavním tématem workshopu je rozvojový potenciál významných podniků motorsportu, analýza příležitostí a rizik, analýza ekonomických dopadů a pozitivních přínosů. Workshop se bude věnovat analýze akcí v oblasti motosportu zastřešených Autoklubem ČR s cílem napomoci pořadatelům při strategické přípravě sportovních akcí a rozvoji celého klubu. V neděli 5. prosince 2021 bude v klubovém domě pokračovat oblíbená Spolujezdecká akademie, start celodenního programu je v 9:00 hodin.

 

Komise Rally AČR

Sdílet