V sídle Autoklubu ČR se předávaly ceny minikárovým mistrům

V sobotu 23. října se v klubovém domě Autoklubu České republiky sešli minikáristé, aby vyhlásili nejúspěšnější závodníky uplynulé sezony. V letošním roce tvořily kostru krátké, ale o to intenzivnější sezony dva seriály závodů.

První z nich, Pohár České republiky – Memoriál Ladislava Buriánka, přišel na řadu jako první. Předávání cen nejlepším šesti závodníkům ve všech pěti věkových kategoriích se tradičně ujala paní Eva Buriánková. Tato věrná podporovatelka minikárového sportu si nemohla nechat ujít ani následné ocenění nejmladších závodníků letošní sezony. Minikáry mohou jezdit děti od čtyř let, a tak není divu, že o roztomilé momenty nebyla nouze.

Poté už přišlo na řadu vyhlášení prestižního Mistrovství České republiky. Poháry pro novopečené šampiony předával předseda Komise minikár Michal Hnátek za asistence svých místopředsedů. Moderátorka slavnostního odpoledne Petra Pospíchalová s humorem a lehkostí provázela celým programem až do závěrečného vyhlášení soutěže oblastních družstev, po kterém se ti nejmenší zúčastnili „lovu na bonbóny“, který pro ně uspořádala opět paní Eva Buriánková a ti starší se jali hodnotit sezonu nad drobným občerstvením.

Sdílet