Maďarská Baja zná vítěze závodů

Druhý srpnový víkend se v Maďarsku uskutečnil další díl mistrovství světa série Baja, kde nechyběla ani česká závodnice Ollie Roučková. Ve startovní listině startovalo pět čtyřkolek a třináct motorkářů, mezi nimiž se představily tři závodnice na motocyklech a právě česká zástupkyně na čtyřkolce.

Ollie Roučková letos závodí v barvách týmu Czech Samurai a ze svěťáku si odváží body za 3. místo v ženách moto/čtyřkolky a celkově 4. místo mezi čtyřkolkáři. „Ne vždycky jsou silné dny, bohužel jsem se potýkala s technickými problémy. Ale hlavně s vlastní přemotivovaností, strašně mě to za řídítky bavilo a já prostě tlačila na pilu až moc. V sobotu se mi chtělo brečet, ale zkrátka i takové dny jsou. V rally nikdy nevíte, co vás čeká a jaký příběh si vylosujete,“ ještě s pohárem v ruce dodává Roučková

V kategorii žen moto/čtyřkolky vyhrála Mirjam Pol, druhá skončila Margot Llobera a třetí Ollie Roučková. Mezi motocyklisty vyhrál Sebastian Buhler, druhý skončil Štefan Svitko a třetí Joaquim Rodrigues. Čtyřkolky ovládl slovenský závodník Juraj Warga, druhý dojel Altuwajrlri Haltham, třetí Alsuwayh Faisal a čtvrtou příčku obsadila česká reprezentantka Ollie Roučková.

Kromě prestižní kategorie čtyřkolek, se Ollie pomalu přesouvá za volant auta. Kdy v roudnických dílnách staví ojedinělý projekt – Z kopřiv na Dakar. Suzuki Samurai dostává pomalu tvář, a jen jak Ollie s týmem auto dostaví, slíbila nám pěkně šťavnatou ochutnávku z prvního testování.

Sdílet