Nová služba: Asistence pro členy Autoklubu ČR

Autoklub České republiky ve spolupráci s GLOBAL ASSISTANCE a. s. od 1. července 2021 zavádí novou službu pro své členy. Komplexní bezplatná asistence pro motoristy pokrývá celé území České republiky, v letním období i cestu do Chorvatska.

Telefonní linka operátora Asistence pro členy Autoklubu České republiky je 222 898 100.

„Asistenční službou pro motoristy završujeme rozvoj benefitního systému pro členy Autoklubu ČR, na kterém jsme v minulých měsících pracovali. Těší mě, že k dohodě došlo s lídrem asistenčních služeb u nás, společností Global Assistance. Pro členy Autoklubu ČR je k dispozici zvláštní telefonní linka určená pouze pro ně, rozsah služeb je na opravdu vysoké úrovni. Zdůrazňuji, že cena členství v Autoklubu ČR se nemění, příspěvek pro individuálního člena dále činí pouze 100 korun ročně,“ vysvětlil Jan Šťovíček, prezident Autoklubu ČR.

Asistence zdarma pro členy Autoklubu ČR pokrývá zásahy služby v případě poruchy, nehody, odcizení vozidla, chyby řidiče, vandalismu, působení živlu a uvíznutí. Zahrnuje odtah vozidla do 200 km z místa, vyproštění nepojízdného vozidla (bez limitu), vyproštění uvízlého vozidla (bez limitu), úschovu vozidla (až 4 dny), ubytování posádky na jednu noc.

Asistence pro členy Autoklubu ČR platí na území České republiky pro vozidla do 3,5 tuny a motocykly. Po dobu letních dovolených jsou asistenční služby poskytovány v plném rozsahu také v Chorvatsku, Rakousku a Slovinsku.

Při komunikaci s operátorem je nutno uvést kód členské karty Autoklubu ČR.

Benefity pro členy Autoklubu ČR jsou uvedeny na https://clenstvi.autoklub.cz/. Mezi oblíbené patří zejména sleva 1 Kč na litr paliva u čerpacích stanic MOL, 30% sleva na autokosmetiku SONAX a třetinová sleva na povinné ručení a havarijní pojištění u Pojišťovny VZP.

Sdílet