Kalendář jihočeského KP v motokrosu 2021

Jak jistě víte, museli jsme vzhledem ke koronavirovým opařením zrušit letošní první dva závody jihočeského KP v motokrosu v Horažďovicích a v Netolicích.  Ani to však nebyla poslední změna kalendáře!

Vzhledem k tomu, že se změnil termín evropského kvalifikačního závodu EMX65ccm a EMX 85ccm, který bude v Kaplici na náš původní termín kaplického závodu, domluvili jsme se operativně s pořadatelem na novém termínu KP v Kaplici na neděli, 19. září. Paralelně vznikl problém se závodem v Klukách, kde konání závodů usilovně řeší na popud jednoho z protestujících občanů opakovaně zastupitelstvo obce. Aby se tam dalo jet alespoň juniorské MMČR, musel KP bohužel ustoupit. Tento termín si však nakonec vezmou Netolice. Děkujeme pořadatelům AMK Kaplice v AČR a MS Kluky za operativu a ochotu letošní KP pořádat i za těchto náročných podmínek!

Definitivní podoba kalendáře jihočeského KP 2021 je zde:

sobota, 26.6.     Votice

pondělí, 5.7.      Netolice

sobota, 14.8.     Pacov

neděle, 19.9.     Kaplice

sobota, 2.10.     Jinín

Budeme se těšit na viděnou s Vámi na závodech…! Také letos chystáme přehledný Program JČ KP 2021. Generálním partnerem je nadále ledenická firma HR Technik Jana Hronka. Domluvena ji i mediální spolupráce s jihočeským Deníkem a rádiem Kiss Jižní Čechy. Vyhlášení sezóny 2020 se bohužel vzhledem k opatřením bohužel také nemohlo uskutečnit, ale poháry pro nejlepších 10 z každé hlavní kategorie 5 nejlepších z vedlejších kategorií a věcné ceny Vám budou vydány na prvních letošních závodech JČ KP.

Evžen Zadražil, vedoucí SMS Jižní Čechy

Sdílet