Klatovští připravují přímé přenosy

Už jen pár dní chybí do začátku letošního ročníku Rallye Šumava Klatovy a Historic Vltava Rallye a v Pošumaví vrcholí jejich přípravy. S ohledem na trvající hygienická opatření bohužel nebude povolen přístup diváků k rychlostním zkouškám, organizátoři i proto nachystali hned několik internetových přímých přenosů. Bližší informace k soutěžím se průběžně objevují na klubových stránkách www.pamk.cz i na facebookovém profilu PAMK Klatovy.

Situace ve společnosti se pozvolna zlepšuje a mnohá hygienická opatření se uvolňují, přesto ta stěžejní zůstanou i o nadcházejícím víkendu. K lítosti organizátorů klatovských soutěží tak bude muset být zachován i stav, kdy k tratím rychlostních zkoušek nebude povolen přístup diváků. I proto nachystali hned několik internetových přímých přenosů, kterými se pokusí fanouškům soutěž co nejvíce přiblížit. Konkrétně půjde o páteční a sobotní přenos z oblíbeného Klatovského okruhu, který bude profesionálně snímán až sedmi kamerami. Podobně bude zachycena také nedělní Zdebořická vložka, obě tato vysílání si vzala na svá bedra společnost Česká síť. Systém přenosů bude doplněn obrázky z Mlázovické rychlostní zkoušky, které obstará společnost FILMPro za pomoci dvou kamer. Všechny tyto přenosy navíc budou doprovázeny přímým komentářem.

„Těší nás zájem o klatovské soutěže, prosíme ale nadále fanoušky o pochopení stávajícího stavu věcí,“ říká předseda organizačního výboru obou podniků Jan Petrů a doplňuje: „Pokusili jsme se pro fanoušky udělat maximum možného a pevně věřím, že naše snaha o přiblížení rallye do jejich domácností bude úspěšná. Máme velkou radost z toho, že se postupně všeobecná opatření uvolňují a doufáme, že se i na fandy přenáší zlepšující se atmosféra ve společnosti. Sice nás mrzí, že další fáze uvolňování opatření nás míjí doslova o pár hodin, všichni ale budeme mít velkou snahu, aby i zážitky přenášené na dálku byly příjemné a intenzivní. Věříme, že diváci ocení, že jsme se naši soutěž rozhodli uspořádat i přes komplikovanou situaci a že pro ně bude příjemným zpestřením probouzejícího se jara. Za rok se s nimi všemi budeme těšit na shledanou už určitě přímo u tratí!“ 

Přidejme ještě, že přenosy firmy Česká síť budou k dispozici za symbolický registrační poplatek a doplňující vysílání společnosti FILMPro zcela bezplatně.

Přesný popis přenosů a všechny odkazy jsou k dispozici na stránce zde.

Sdílet