Grand Finále MČR v Gran Turismo Sport odstartuje v pátek

V pátek 26. února 2021 proběhlo finále Lobby A i Lobby B Mistrovství České republiky v Gran Turismo Sport na trati v Monze. Těsné souboje nadchly sledující fanoušky esportu a daly vzniknout startovní listině pro velké Grand Finále, které se odehraje 5. března 2021 a ve kterém poznáme premiérového šampióna MČR v Gran Turismo Sport!

V Lobby A došlo k drobnému překvapení, vítěz většiny závodů KKR_derek737_DK dokončil až jako pátý, na postup do však stačilo. Za jednoznačným favoritem této Lobby si postup vybojoval už jen KSZR_napPALI91 a Vozembouch5. Vítězem finále Lobby A se stal ERM_Nick před KKR_Aja_Speed a SCH_ACE, kteří pravidelně okupovali stupně vítězů také v jednotlivých závodech sezóny. Čtvrtou pozicí si postup do Grand Finále zajistil Marzi_CZE.

Lobby B nepoznala po celou sezónu jiného vítěze než hráče iTrade_Bitcoin a změna nenastala ani ve finále Lobby B, tou byl pouze hráčův nový nick KKR_Mario. Suverén letošní sezóny tak půjde do Grand Finále jako jednoznačný favorit. Druhým místem jistě překvapil Devil_F1 a pasoval se tak do role černého koně Grand Finále. Stupně vítězů doplnil PRiMA_Szabi, kterého pronásledoval KKR_Frosty-cz na čtvrté pozici. Lepší výsledek se určitě čekal od pátého KKR_NoLimit, postup si zajistil pátým místem. Poslední dva postupující jsou VRL_Marecek a KKR_Luky-Walker.

Jak vše dopadne, zjistíme již tento pátek na okruhu Fuji International. Účastníci budou zápolit s legendárními vozy Honda NSX. Dvacetiminutová kvalifikace odstartuje v 19:40 hodin a přesně o dvacet minut později se hráči vydají do ostrého závodu a boje o titul letošního šampióna. Živý přenos najdete samozřejmě bude k vidění v přímém přenosu na facebooku Czech Motorosport @czechmotorsport.ACR. Těšit se můžete na komentátora Jiřího Kujala. Nezapomeňte sledoval vyvrcholení premiérové sezóny Mistrovství České republiky v Grand Turismo Sport! Partnerem šampionátu jsou společnosti Puma, Total, Michelin, KKRace a Logitech.

Sdílet