Snipers Team s Filipem Salačem je připraven

Nová sezona klepe na dveře a italský Snipers Team, jehož členem je také český jezdec a člen ACCR Czech Talent Teamu Autoklubu České republiky Filip Salač, je připraven. Nikdo zatím neví, kolik závodů se podaří kvůli celosvětové pandemii COVID-19 odjet. Snipers Team je však připraven čelit soubojům s nadšením a energií.

Rok 2021 bude pro tým plný výzev. Motocykl, na kterém mechanici pilně pracují, nová jezdecká dvojice a dlouhá i tvrdá práce. Tým věří ve vítězství i když je jasné, že nikomu se nevyhnou při dlouhé sezóně potíže. Filozofií Snipers Teamu je čelit všemu společně, jako tým a společně růst. Světový šampionát silničních motocyklů je týmový sport, ale všechno se točí okolo jezdců, protože jsou to oni, kteří se řítí rychlostí vyšší než 200 km/h a bojují se soupeři v každém kole. To vše je možné jen díky skvělým technickým i obchodním partnerům, kteří s týmem sdílejí cíle i úkoly.

Bohužel vzhledem k celosvětové pandemii COVID-19 nebylo možné uspořádat prezentaci týmu před sezónou společně s partnery, fanoušky i novináři. Z bezpečnostních důvodů se tým rozhodl představit nový design kombinéz i motocyklů až přímo na prvním závodě v Kataru. Důvodem je hlavně eliminace možné nákazy u mechaniků, nebo dokonce samotných jezdců. To by pochopitelně mohlo ohrozit účast týmu na prvním závodě. Po testech, které se budou konat 24. března, jezdci objedou první testovací kola v novém složení. Českého jezdce Filipa Salače v letošní sezóně doplní pětadvacetiletý Ital Andrea Migno.  Aby se se tým dostal do formy po dlouhé zimní pauze, uskutečnil testování ve Valencii a Portimão. Oba jezdci měli dobré pocity z jízdy celý tým se nemůže dočkat na pokračování. První závod letošní sezóny čeká na tým o posledním březnovém víkendu v Kataru.

Sdílet