On-line školení jezdců automobilového sportu 2021

Současná situace a restrikce spojené s epidemií COVID-19 bohužel neumožňují konání tradičních a oblíbených školení jezdců, které obvykle organizují jednotlivá střediska automobilového sportu. Bylo tak nutné připravit on-line formu školení, a to pro všechny disciplíny. Nyní zveřejňujeme školení pro disciplíny Rally a Závody do vrchu. Další disciplíny budou zveřejněny v následujících týdnech, tak aby jezdci měli potřebné informace v dostatečném předstihu před začátkem prvního závodu sezóny 2021 své disciplíny.

Letošní školení odstartuje úvodní slovo prezidenta Autoklubu České republiky Jana Šťovíčka.  Ten promluvil ke všem jezdcům automobilového sportu z klubového domu Autoklubu České republiky.

Školení pokračuje úvodním slovem generálního sekretáře automobilového a motocyklového sportu Autoklubu České republiky Tomáše Kunce. Ten promluví ke všem jezdcům automobilového sportu a představí novou ročenku i základní informace k sezóně. Kompletní Ročenku automobilového sportu 2021 najdete zde: http://bit.ly/2NbRQqX

Nyní se již dostáváme k prvnímu školení konkrétní disciplíny, a to konkrétně k automobilové rally. Školením jezdce opět provede Tomáš Kunc a mj. zhodnotí také uplynulou sezónu 2020. Pod videem najdete také odkazy na řády týkající se rally a aktualizované Standardní propozice.

Řády týkající se rally a Standardní propozice: https://www.autoklub.cz/disciplina/rally/

Druhou disciplínou se samostatným školením jsou Závody do vrchu. Zde předseda Komise ZAV Josef Michl představí novinky pro sezónu 2021. Pod videem najdete také odkazy na řády týkající se závodů do vrchu.

Řády týkající se závodů do vrchu: https://www.autoklub.cz/disciplina/zavody-do-vrchu/

Sdílet