Roučková má za sebou úspěšnou sezónu

Olga „Ollie“ Roučková má za sebou závodní sezónu 2020. Rodačka z Děčína a dvojnásobná účastnice Rallye Dakar může být s letošním ročníkem spokojená. Vše ukončilo poslední Mistrovství Evropy, které proběhlo ve Španělsku. 

Roučková si na své konto zapsala celou řadu úspěchů. Svými výkony si vysloužila třetí místo v Mistrovství světa Baja. Dále pak titul Mistra Evropy na evropském šampionátu Baja. V neposlední řadě je potřeba vyzdvihnout i druhé místo ve své věkové kategorii v rámci Evropské série Spartan Race.

Po dlouhé pauze jsem nastoupila do Mistrovství světa, společně jsme se postavili také na startovní rošt Mistrovství Evropy. I když nám rušili závody, my jsme si s celým týmem šli za svým cílem. Nevzdali se, bojovali a snažili se přizpůsobit všemu, co nás potkalo. Nikdy vám nic nespadne do klína jen tak, nikdy nedostanete nic bez boje. To mě učil můj tatínek. A já bych mu dnes mohla říct. Tati, jsem mezi třemi nejlepšími na světě a první v Evropě. Všem děkuji za podporu a díky za to, jací jste. Samozřejmě děkuji všem mým sponzorům,“ dodala na závěr Olga „Ollie“ Roučková.

Sdílet