Krajské konference budou nahrazeny online konferencí. Termín valné hromady zůstává

Prezídium Autoklubu ČR na svém 267. zasedání, které proběhlo ve středu 7. října 2020 formou videokonference, projednalo blížící se krajské konference. Ty bývají pravidelně součástí přípravy Valné hromady Autoklubu ČR. Členové Prezídia vzhledem k současné stále se zhoršující epidemické situaci rozhodli o zrušení krajských konferencí. Budou nahrazeny online konferencí, která bude přenášena živě na komunikačních kanálech Autoklubu ČR. Proběhne v úterý 10. listopadu 2020 od 17.00 hodin, vysílat se bude z klubového domu Autoklubu ČR.

V souvislosti s děním posledních hodin, kdy se kvůli vysokému počtu nakažených virem COVID-19 připravují další mimořádná vládní opatření, nezbývá než krajské konference zrušit. I když jejich konání nevyplývá ze stanov, jsou zažitou součástí příprav na valnou hromadu. Nicméně, v současné situaci musí být plně nahrazeny jinou formou, proto se bude konat online konference. Jejím hlavním účelem je připravit delegáty na průběh konání XVI. Valné hromady Autoklubu ČR, zejména informovat o plánovaném programu a seznámit je s volebními procesy.

Před konáním online konference bude umožněno klást jakékoliv dotazy, na které prezident a členové Prezídia Autoklubu ČR odpoví. Dotazy můžete posílat na emailovou adresu VH@autoklub.cz, a to do 6. listopadu 2020, 24.00 hodin.

Online konference bude přenášena z klubového domu v úterý 10. listopadu 2020 od 17.00 hodin a živě vysílána na webu autoklub.cz.

Stále držíme termín XVI. Valné hromady Autoklubu ČR na den 21. listopadu 2020. Přípravy samozřejmě probíhají v tendenci s vládními nařízeními v boji proti šíření koronaviru a XVI. Valná hromada se uskuteční za přísných hygienických opatření,“ uvedl Jan Šťovíček, prezident Autoklubu ČR.

Sdílet