ACCR Czech Talent Team – Willi Race jede do Francie v jiném jezdeckém složení

ACCR Czech Talent Tem – Willi Race a Smrz Racing – Willi Race míří na další závody Mistrovství světa Superbiků konaných tento víkend ve Francii s jiným jezdeckým složením.

Spoustu starostí přináší jezdci ACCR Czech Talent Teamu – Willi Race a Smrz Racing – Willi Race manažerovi týmu Jakubovi Smržovi. Poté, co se při závodech v Aragónu zranil Miloslav Hřava, musel za něho rychle hledat náhradu pro každé další závody. To se dařilo, ale do příštích závodů ve Francii, které se pojedou již tento víkend, byla situace ještě horší. Kvůli nepříznivým okolnostem u každého dosavadního jezdce musel Jakub Smrž najít náhrad více. Tým proto míří na další závody v novém jezdeckém složením. Jedním z náhradníků bude 25letá Sharni Pinfold z Austrálie, která nahradí Alexe Carriona a Matyáše Červenku nahradí český jezdec Lukáš Simon. Motocykl Míly Hřavy, kterého v Barceloně zaskočil David Kubáň, zůstane neobsazen.

„V průběhu posledních dní jsem musel čelit nepříjemné záležitosti a to, že ani jeden z našich jezdců nemůže startovat v Magny Cours. Ať už je to z rodinných, školních či jiných důvodů, je třeba to respektovat. Bohužel je to na poslední chvíli a jako permanentní tým si nemůžeme dovolit neodjet do Magny Cours. Naštěstí se povedlo alespoň to, že nasadíme dva jezdce, vítám Sharni a Lukáše v týmu a přeji jim jen to nejlepší,“ komentuje změny manažer týmu Jakub Smrž.

Sdílet