Spojení hodinek Certina a motorismu

Švýcarská značka hodinek Certina, jejíž historie sahá až do roku 1888, je několik desetiletí pevně spjatá s motorismem. V 90. letech minulého století byla oficiálním časoměřičem závodů silničních motocyklů a mezi její ambasadory patřili například Mick Doohan nebo Alex Crivillé. Po skončení své profesionální kariéry navíc v Certině začal pracovat někdejší motocyklový závodník Adrian Bosshard a poměrně rychle se vypracoval až na ředitele, kterým byl až do letošního roku.

Kromě toho ještě Certina působila v letech 2005 až 2015 jako partner týmu Formule 1 Sauber a byla sponzorem šampionátu WRC, kde její hodinky nosili osobnosti jako Colin McRae a Petter Solberg. Pokud odskočíme mimo motorsport, tak i tam dokázala Certina ulovit velká jména – z doby nedávné to byl třeba biatlonista Ole Einar Bjørndalen a dříve slavný boxer Muhammad Ali. Spojení Certiny a sportu prostě funguje.

Esencí těchto propojení jsou sportovní hodinky, a to především chronografy, kde Certina nabízí bezkonkurenční poměr ceny a výkonu. Závodníky zaujmou například modely Lap Timer s měřením časů kol a fajnšmekři ocení kousky Precidrive se skvělou přesností 10 sekund za rok. Nabídka je široká a na své si přijde každý.

Ve spolupráci s Hodinářstvím Koscom mají členové Autoklubu možnost získat při nákupu hodinek Certina zdarma originální cestovní pouzdro této značky. Stačí uvést do poznámky objednávky „Akce Autoklub,“ nebo to sdělit obsluze při nákupu. Akce platí do 31. 12. 2020.

Sdílet