Luxusní sada pamětních plaket Autoklubu ČR nyní na fanshopu

Dlouhodobý růst zájmu veřejnosti o historické automobily přináší řadu novinek také na fanshopu Autoklubu České republiky. Nejen sběratelé často poptávají historické znaky nejen Autoklubu republiky Československé, ale i současného Autoklubu. Právě na tyto milovníky historie cílí nový produkt na „autoklubáckém“ fanshopu.

Ten stále najdete na dobře zapamatovatelné adrese fanshop.autoklub.cz a kromě triček, členství, nebo hrnečků s motivy historie motoristického sportu v něm nyní najdete i jednu skutečnou perlu. Pomyslným vrcholem se právě stala luxusní sada pamětních plaket, která obsahuje všechny zásadní plakety Autoklubu. Sadu se skrývá s nádherné dřevěné ručně dělané sběratelské kazetě. Sada obsahuje čtyři znaky. Repliku členské plakety Autoklubu republiky Československé z třicátých let minulého století v rozměru 75 x 95 mm, repliku členské plakety Autoklubu republiky Československé s ozubeným kolem v rozměru 90 x 95 mm, pamětní plaketu Autoklubu České republiky ke 115. výročí založení a 90 letům klubového domu v rozměru 63 x 68 mm a trojúhelníkový znak Autoklubu republiky Československé s trikolórou kovový o uhlopříčce 66 mm. Všechny plakety mají na zadní straně minimálně jeden šroubek a lze je umístit na historický automobil, nebo motocykl. Kazetu lze mít vystavenou, disponuje páskem, který ji drží otevřenou.

Celá kazeta je 28 cm široká, 20 cm hluboká a 4 cm vysoká při zavřeném stavu. Luxusní provedení je vyrobeno zatím pouze ve 30 kusech. Kazeta má tak potenciál k rostoucí sběratelské hodnotě. Pro členy Autoklubu České republiky je nyní možnost zakoupení s 20% slevou. Podívejte se na TENTO ODKAZ a nenechte si ujít jedinečnou možnost vlastnit všechny významné plakety historie Autoklubu!

Sdílet