Informace k prvnímu závodu MMČR Miniracing

V sobotu 30. května 2020 se ve Vysokém Mýtě bude konat první závod Mezinárodního mistrovství ČR v miniracingu. Uzávěrka přihlášek je elektronicky do středeční půlnoci.

Soutěžící, jezdci, jejich doprovod, činovníci, pořadatelé a ostatní personál budou povinni dodržovat soubor hygienických opatření podle aktuálních předpisů Ministerstva zdravotnictví. Vzhledem k situaci pořadatel prosí všechny týmy, aby se závodů účastnily pouze s nutným počtem lidí. Ideálně závodník + mechanik. Každý účastník dostane pásku, a pokud dojde k situaci, že bude vydáno 300 ks pásek, další lidé nebudou do areálu vpuštěni. Zároveň je nutné si uvědomit, že cca 50 osob tvoří obsluhu areálu a zajištění závodů. Veškeré informace k závodu najde TADY, na stránce jsou i odkazy na Covid opatření, přihlášky, zvláštní ustanovení, předběžný časový harmonogram a další.

Tréninkový den proběhne v pátek 29. května 2020 od 10.00 hodin, trať bude zabezpečena technickými komisaři a RZP se zdravotním záchranářem. Přihlášky musí být provedeny na oficiálním formuláři a vyplněny elektronicky na stránkách www.motojunior.cz nejpozději do středy 27. května 2020.

Sdílet