Zapojte se do výzkumu zvyklostí a chování návštěvníků rally

Jezdíte na rally? Pomozte vyplněním dotazníku ve výzkumu zvyklostí a chování návštěvníků automobilových soutěží v České republice. Slouží jednak jako zdroj informací o účastnících akce pro organizátory soutěže a pomůže v dalším výzkumu prostředí automobilových soutěží. Tomu se v rámci svého doktorského studia Sociální geografie a regionálního rozvoje na Přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity věnuje Jakub Kura (alias Kuře z eWRC).

Cílem dotazníku je získat informace o jednotlivých soutěžích MČR, aby bylo možno identifikovat specifika jednotlivých podniků a současně vytvořit ucelený obrázek českého rally světa. Výzkum a podoba dotazníku navazují na dřívější šetření, aby byla zajištěna porovnatelnost dat. Výstupy z minulých šetření najdete například na motoristickém portále eWRC, odborná studie byla publikována třeba v recenzovaném sborníku z mezinárodní konference Aktuální problémy cestovního ruchu – ke stažení zde (str. 166 – 174).

Z výše uvedených důvodů si vás dovolujeme požádat o pravdivé vyplnění dotazníku, zabere vám to jen několik minut. Poskytnete tak nezbytné údaje pro zpracování další části výzkumu, která pomůže nejen z akademického hlediska. Přispěje třeba také k tomu, že příště bude mít rally na základě výsledků šetření nějaký „zlepšovák.“

„Děkuji všem, kteří se vyplněním dotazníku zapojí do výzkumu. Rád bych respondenty ujistil, že poskytnuté údaje budou použity pouze pro potřeby výzkumu automobilových soutěží a ke kompletním datům bude mít přístup pouze autor výzkumu. V žádném případě nehrozí jejich zneužití,“ vzkázal Jakub Kura.

Tak, pojďme na to!

➡️ DOTAZNÍK – odkaz ⬅️

Sdílet