Fanshop Autoklubu má nové produkty

Autoklub České republiky se snaží neustále rozšiřovat nabídku produktů s tématikou motorismu a motorsportu na svém fanshopu. Nejen členové, ale všichni fanoušci tak mohou potěšit sebe, nebo své blízké nákupem trička, mikiny, či zajímavých doplňků. Přečtěte si nyní, jakými změnami prošel náš sortiment v uplynulých měsících.

Vlajkovou lodí kolekcí Autoklubu je stále oblíbená RETRO kolekce. Oblečení, nebo hrnečky s motivy Elišky Junkové, Františka Šťastného a Karla Lopraise doplnil na podzim nový produkt s tématikou legendárního závodu Zbraslav – Jíloviště. Samozřejmostí je u triček 100% bavlna s gramáží látky minimálně 150 g/m2. Hrnečky rozhodně nejsou na italské espresso, objem 420 ml přímo vybízí k posezení s kvalitním čajem za přítomnosti legend motorsportu. Stále v nabídce je také vizuál odkazující na oslavu devadesáti let klubového domu pochopitelně s obrázkem krásné budovy Autoklubu v Praze.

Mezi oblíbené produkty patří trička a mikiny s motivy CZECH MOTOR SPORT, které lze nakoupit v několika verzích. Helmy, písty, pneumatiky nebo tachometr, každý fanoušek rychlých kol si zde může vybrat svou oblíbenou tématiku a právě písty jsou v prodejích jedničkou posledních měsíců. Nelze je tak přehlédnout nejen na závodech, ale také na výstavách či srazech. Mikiny jsou velice příjemné, 80% bavlny a 20% polyesteru s gramáží látky okolo 280 g/m2 zaručují vaše pohodlí i pozornost okolí. V průběhu letošního roku projde právě tato sekce obměnou v souvislosti s novou komunikační značkou Autoklubu Czech Motorsport, takže pokud se vám líbí některý ze současných produktů, rozhodně nedoporučujeme odkládat jeho nákup!

V poslední době došlo k zajímavému rozšíření v segmentu doplňky. Tradiční popelka fanshopu s odznaky a samolepkami se tak nyní dostává do popředí zájmu nakupujících. Důvodem jsou hlavně zajímavé produkty nejen z oblasti sportu, ale také obecného motorismu. Své první zákazníky si již našla sada plakátů dopravních značek, kterou využijí hlavně organizace se zaměřením na výuku bezpečnosti silničního provozu a rodiče dětí chystajících se na samostatné cestování. Exkluzivitou této sekce je plakát 90 let klubového domu od společnosti Automobilist. Pozor! Jedná se o omezenou sérii a již nezbývá moc kusů. Neomezený je naopak prodej voucherů na vstupenky pro MXGP v Lokti. Otázkou bohužel zůstává, zda bude možné závod kvůli současné situaci odjet. Nejnovějším produktem sekce doplňků je pamětní plaketa Autoklubu ČR, kterou lze dokonce připevnit na chladič svého historického vozu. Krásný doplněk si velmi rychle našel své zákazníky.

Stálou samozřejmostí na fanshopu je možnost stát se členem Autoklubu České republiky, zařadit se tak mezi 15 000 dalších nadšenců a získat řadu benefitů. Jedním z těchto benefitů je i sleva do našeho fanshopu. Na tom poté budete moci nakupovat s 20% slevou! Při uplatnění tohoto benefitu tak může být třeba tričko z RETRO kolekce již za 390 Kč vaše. Nabídka dlouhodobého charakteru bude platná po celý rok, nyní zakoupené členství tak můžete na fanshopu zúročit třeba až před Vánoci. Vzhledem k blížícím se Velikonočním svátkům je důležité upozornit na oblíbenou tradici o Velikonočním pondělí. Traduje se, že kdo si nevezme na sebe nové oblečení, toho pokálí beránek. Nyní tak máte vhodnou příležitost možnost důkladně prozkoumat náš internetový obchod a zakoupit produkt pro vaše dobro v rámci této krásné tradice. Příjemné nakupování na fanshop.autoklub.cz přeje Autoklub České republiky!

Sdílet