Certina podporuje ACCR Czech Talent Team

Příslibem úspěšné budoucnosti českého motorsportu je ACCR Czech Talent Team Autoklubu České republiky, do kterého jsou zařazeni ti nejtalentovanější mladí jezdci naší země. Tým momentálně čítá naděje napříč širokým spektrem motoristických disciplín a mezi jeho zástupce patří i jezdci mistrovství světa. Všichni členové ACCR Czech Talent Teamu se stali tvářemi společnosti Certina a v úterý 18. února 2020 jim byly slavnostně předány hodinky této světově známé značky v největší prodejně hodinek ve střední Evropě KOSCOM Watches v Praze.


Společnost Certina má dlouhodobě k motorsportu blízko a tradičně jej podporuje nejen v České republice. V minulosti se značka soustředila hlavně na německý Porsche Super Sports Cup, kde se od skromných začátků propracovala až ke třem vlastním jezdcům, kteří ji v tomto seriálu reprezentují. Certina je obecně nadšena sportem a to hlavně tím motoristickým, kde se snoubí vášeň a dynamika, stejně jako v produktech značky Certina. Fanoušci motokrosu jistě znají značku ve spojitosti se švýcarským týmem MXGP Wilvo Yamaha, naopak příznivci okruhového závodění si Certinu spojují s podporou GT4 European Series.


Na slavnostní předávání hodinek Certina se dostavila také posádka automobilových rally Filip Mareš s Janem Hlouškem, dalším reprezentantem z oblasti dvou stop byl úspěšný autokrosař Petr Nikodém. Z motocyklových závodníků nechyběli motokrosaři Petr Polák a Vítězslav Marek, ty doplnili trialista David Fabián, plochodrážník Jaroslav Vaníček a jezdec supermota Jan Ulman. A hodinky čekají také na Filipa Salače, Kryštofa Koubleho a Jakuba Novotného. Hodně štěstí do letošní sezóny popřál jezdcům Jan Hlaváček, Marketing Manager společnosti Design Trade, která je výhradním dovozcem hodinek Certina, ale také výkonný ředitel Autoklubu České republiky Pavel Konečný.

Sdílet