Karavanisté už se těší na sezónu 2020

V sobotu 8. února 2020 se v klubovém domě Autoklubu ČR konalo zasedání předsedů klubů Asociace caravan clubů AČR. Na svém prvním letošním setkání karavanisté prodiskutovali přípravu sezóny. Jednání se účastnil František Čečil, viceprezident Autoklubu ČR pro zájmovou činnost.

Předseda Asociace caravan clubů AČR Vladimír Chomát v úvodu krátce shrnul minulou sezónu. „Karavanistické hnutí prochází bouřlivým rozvojem a je dobře, že i naše kluby jsou vidět,“ připomněl Vladimír Chomát (na snímku vlevo). František Čečil pozval všechny na veletrh For Caravan, který se bude konat ve dnech 13.-15. března 2020 na letňanském výstavišti. Se svou expozicí se na něm opět představí i Asociace caravan clubů Autoklubu ČR. Viceprezident pro zájmovou činnost vyzval k návštěvě tradičního srazu a výstavy historických v Opletalově ulici před sídlem Autoklubu, letos se uskuteční v sobotu 23. května.

Předseda královéhradeckého 1. Českého caravan clubu v AČR Emil Rada vystoupil s představením programu letošního Národního srazu, který budou pořádat od 25. do 28. června. Kemp Stříbrný rybník nabídne kapacitu až pro 200 posádek a karavanisté z Hradce Králové připravují pro přátele z ostatních klubů bohatý doprovodný program. Ve spojení s vynikajícím zázemím kempu se dá očekávat další zvýšení úrovně národních srazů, které patří k vrcholům cestovatelské sezóny.

Všichni členové klubů pod Asociací caravan clubů AČR mají možnost zakoupit kempinkovou mezinárodní kartu CCI (Camping Car International), která poskytuje držitelům a jejich spolucestujícím výhody a pojištění ve více než 1100 kempech po celé Evropě, za zvýhodněnou cenu 100 Kč.

Kompletní kalendář srazů karavanistů 2020 najdete TADY

Veškeré dokumenty týkající se roku 2020 Asociace caravan clubů AČR na webu Autoklubu ČR – ODKAZ ZDE

Články zveřejněné na webu Autoklubu ČR v posledních měsících najdete v aktualitách Asociace caravan clubů AČR – ODKAZ ZDE

Další informace a aktuality si karavanisté vyměňují na klubové stránce Caravan clubu Šumperk v AČR, odkaz http://www.caravanclub.name/.

Sdílet