Aktuality z 260. zasedání Prezídia Autoklubu ČR

První lednové úterý zasedlo v Heinzově síni klubového domu po 260. Prezídium Autoklubu České republiky. Členové hodnotili minulé období a projednávali přípravu akcí v roce 2020.

V úvodu byl schválen zápis z předminulého a minulého zasedání, které se sešlo mimořádně 23. listopadu 2019, aby zhodnotilo výroční konferenci a schválilo nominace činovníků do komisí mezinárodních organizací.

Prezident Autoklubu ČR Jan Šťovíček vedle aktuálních informací z oblasti legislativy přednesl záměr návrhu změny organizačního řádu volby a jmenování členů komisí. Prezídium se jím bude zabývat na některém z příštích zasedání. Prezídium dále schválilo kooptaci Jiřího Šitiny a Víta Šplíchala do komise motokrosu.

Členové prezídia kladně zhodnotili Galavečer motoristického sportu, který byl poprvé přenášen divákům v přímém televizním přenosu na Nova Sport 1 a o vánočních svátcích odvysílán v dalších pěti reprízách. Dále byli seznámeni se záměry projektu nové komunikační značky Czech Motorsport, která odstartovala symbolicky na Štědrý den jako dárek fanouškům motoristického sportu.

Ve zprávách viceprezidentů rezonovalo společné téma – standardní příprava propozic, kalendářů akcí a sportovních podniků v roce 2020.

Příští zasedání Prezídia Autoklubu ČR se bude konat 10. března 2020.

Sdílet