MyRace.cz nyní pro členy za výhodnější cenu

První simulátorová aréna v centru Prahy se nyní otevřela členům Autoklubu ČR. Novým členským benefitem je sleva 25% u partnera MyRace.cz, kde si můžete vyzkoušet jízdu na jednom z nejpropracovanějších závodních simulátorů na světě. Pozvěte své přátele, rodinu nebo kolegy a zažijte něco nového přímo v centru naší metropole. Zkuste některou ze stovek světoznámých tratí, kde můžete trénovat a zdokonalovat své schopnosti. K dispozici je také závodní instruktor, který vás může provázet po celou dobu jízdy.

Nové závodní simulátory můžete vyzkoušet i vy! Stačí přijít do simulátorové arény MyRace v centru Prahy. Nepotřebujete s sebou žádné vybavení, hodí se pouze závodní rukavice, kterými budete svírat obdélníkový volant s displejem a řadou barevných knoflíků a závodní boty, které vám zajistí optimální kontakt s kovovými pedály. Simulátory samozřejmě disponují skořepinovými sedačkami z karbonu a pětibodovými pásy, které vaše tělo podrží i v těch nejtěžších zatáčkách. Aktuální model simulátoru již testovali přední čeští jezdci ze závodů na okruzích nebo z automobilové rally. Mezi ně patřil také člen ACCR Czech Talent Teamu Filip Mareš, který na simulátoru trénoval pro svou účast na FIA Motorsport Games v Římě.

Vývoj simulátorů, které najdete v My Race trval více jak deset let a v současné době na něm trénují i profesionálové. Jejich autorem i duchovním otcem je bývalý dráhový cyklista a současný automobilový závodník Petr Lisa. Sportovec z Kraslic je závodník srdcař a v životě mu jde především o to, aby vítězil. „Moje krédo zní Born to be first a já se ho snažím držet,” říká hrdý autor. Na závodním simulátoru se toho dá opravdu hodně naučit. Důležitá je také zábava, simulátor využívá běžně dostupný software s nekonečnou nabídkou automobilů i mezinárodních okruhů. Jeho kouzlo spočívá v hardwaru. Hydraulika přenáší na sedačku i řízení síly, které zažíváte při skutečné jízdě. Pocit věrohodnost zesiluje i dokonalý výhled do tří obrovských 180° monitorů nahrazujících čelní a boční okna stejně jako proud vzduchu, který fouká do obličeje z výduchů pod volantem. Brzdění, zrychlování, zatáčení, přetáčení, to všechno je jako ve skutečnosti. Každý upgrade je opravdu znát, každé auto má unikátní chování. Ježdění na simulátoru je doslova edukační zážitek.

Přijďte do My Race, prokažte se obsluze platnou kartou člena Autoklubu České republiky a vyzkoušejte si geniální závodní simulátory se jedinečnou 25% slevou!

Benefit

Stránky arény MyRace

Video MyRace

Sdílet