SUPERMISS a MISS MOTORSPORT 2019

Dvanáctý ročník soutěže krásy SUPERMISS a devatenáctý ročník MISS MOTORSPORT se v neděli 22. prosince 2019 uskutečnil v kongresovém sále pražského hotelu Hilton Prague jako módní show. Šerpu, pohár a korunku SUPERMISS převzala od porotců a ředitele soutěže Tomáše Vavřince 23letá studentka ČVUT Barbora Hačecká z Prahy!

Moderátorem celého večera, který byl opět pojatý jako „módní show,“ byl známý herec Jan Čenský. Během galavečera se předváděly modely návrhářů Alice Abraham a Jiřího Moravce. Součástí večera byly i přehlídky sportovního oblečení a plavek Litex a luxusního prádla Werso Jiřiny Matoušové. V jeho průběhu pak také vystoupila charismatická zpěvačka Petra Černocká, Kate Matl známá i jako zpěvačka DJ BoBa, Michael Foret a Dáša Zázvůrková. Z desítky finalistek to nakonec u poroty vyhrála dívka číslo 3, „Pražačka“ Barbora Hačecká, studentka ČVUT. Nová SUPERMISS disponuje mírami 87-60-94 při výšce 180 cm. „Děkuji pořadatelům a všem, kteří mi s účastí v soutěži pomáhali a podporovali mě. Bez nich bych nikdy korunku SUPERMISS nezískala. Doufám, že mi tento titul pomůže v naplnění mých dalších snů“, ocenila podporu svého okolí vítězná Barbora.

Vedle titulu SUPERMISS se také soutěžilo o titul v devatenáctém ročníku MISS MOTORSPORT, kde v porotě také zasedli a předávali ceny, první viceprezident Autoklubu ČR pan Stanislav Minářík a generální sekretář Autoklubu ČR pan Tomáš Kunc. Tou se nakonec stala 24letá Natálie Dostálová z Chotěboře a získala také pronájem vozu Škoda, ale od společnosti Přerost a Švorc Auto, zájezd od společnosti FIRO-Tour a další ceny. Dále byla vyhlášena i Miss Praha a Miss Tourism Czech Republic. Vítězkami se staly 24letá Tereza Mikalová z Prahy (Miss Praha) a 25letá Jana Kůtová z Děčína (Miss Tourism Czech Republic). Hlasováním na stránkách mediálních partnerů soutěže ( BLESK.cz, AUTO.cz, EXTRA.cz, EXPRES.cz ) pak diváci rozhodli také o SUPERMISS Media, kterou se stala 19letá Denisa Ryndová z obce Kly u Mělnika.

Mimo tyto prestižní tituly dívky soutěžily o účast na světové soutěži Miss Tourism World, o pronájmy vozů Škoda od společnosti AAA Auto a Přerost a Švorc Auto, zahraniční zájezdy CK FIRO-tour, litá kola AEZ, mikrovlnou troubu Whirlpool a ceny od společností Petra Clinic, Deichmann – obuv, fitness RedFit, zeštíhlující zábaly Body Wraps, kosmetiku Dermacol, poukazy Sonax, poukazy restaurace Aureole a krásné korunky od společnosti Šenýr bijoux.

Letos je tomu 27 let od okamžiku, kdy jsem poprvé organizoval soutěž krásy, a to i na stejném místě, v Kongresovém sále Hotelu Hilton, jako jsme dnes. Jsem rád, že se letošní ročník SUPERMISS velmi vydařil a osvědčila se koncepce módní show a také díky všem partnerům se podařilo posunout úroveň této soutěže o trochu výše. Mám radost i ze soutěže MISS MOTORSPORT, která se organizuje přesně tak dlouho, co jsem reprezentantem České republiky v automobilovém sportu,” zhodnotil výsledky i průběh soutěže ředitel Tomáš Vavřinec.

Záznam z finálového večera odvysílá hlavní mediální partner Česká televize ve středu 8. 1. 2020 ve 22.50 a následně v sobotu 11. 1. 2020 v 15.45 na programu ČT1.

www.supermiss.cz

https://www.facebook.com/SUPERMISS/

Sdílet