TOMÁŠ KREJČÍK ZVÍTĚZIL V ZÓNĚ STŘEDNÍ EVROPY

Člen ACCR Czech Talent Teamu a jezdec týmu Pajr Motorsport – Tomáš Krejčík ukončil letošní sezónu vítězstvím v mistrovství Zóny střední Evropy. Do italské Maggiory odjížděl v průběžném vedení v divizi Super 1600.

Do Itálie se Tomáš velmi těšil a zdejší, z větší části šotolinová trať patří k jeho oblíbeným. Tentokrát ale nebylo po šotolině ani památky, protože vydatný déšť proměnil rallycrossovou arénu v blátivý tankodrom. „Pršelo celou dobu a hned bylo jasné, že trať bude na hranici sjízdnosti a regulérnosti. V hlubokém bahně se nedalo jet a místo sportovních soubojů to byl boj o přežití,“ vysvětluje Tomáš Krejčík.

Pršet nepřestalo ani v neděli a pořadatelé museli plánovaný program zkrátit. Finálové jízdy se tak vůbec neodjely. Tomáš ale zvítězil ve všech čtyřech odjetých rozjížďkAách a stal se tak vítězem středoevropského zónového šampionátu. „Pochopitelně jsem se těšil na pořádné závody, ale podmínky tomu tentokrát vůbec nepřály. To však nemění nic na mé radosti z dosaženého vítězství. Děkuji týmu Pajr Motorsport, Autoklubu ČR a všem za velkou podporu,“ doplňuje vítězný Krejčík.

 

Sdílet