JAN ULMAN MISTREM EVROPY A ČR V SUPERMOTU!

Jedenáctiletý Honza Ulman posílil nedávno ACCR Czech Talent Team a svoje angažmá v mladém týmu talentů okořenil o víkendu parádním úspěchem. Poprvé vybojoval titul Mistra ČR v disciplíně Supermoto v objemové třídě 85ccm a obhájil titul Mistra Evropy ve stejné kubatuře.

Honza je na motorce jako doma a zhlédl se v Supermotu, které spojuje prvky několika motocyklových disciplín. Hned při své loňské premiéře v Mistrovství Evropy se mu podařilo vybojovat titul a netajil se tím, že by ho chtěl v letošní sezóně obhájit. A opřel se do toho s nesmírným zápalem. Se svým speciálem TM vyhrál vše co, se dalo a sesbíral rovných 200 bodů. Víc se jich v evropském šampionátu ani nerozdávalo. Honzovi sezóna vyšla úžasně, protože k obhajobě evropského titulu přidal ještě svůj první titul Mistra ČR Supermoto v objemové třídě 85ccm. A pověstnou třešničkou na dortu je skutečnost, že se mu to podařilo na jeho domácím závodě, v České republice a před domácím publikem.

Je to pro nás obrovský úspěch, obhajoba titulu je vždy velmi náročná, Honza ale nezaváhal a s přehledem obhájil své loňské vítězství. A k tomu se stal ještě i domácím šampiónem, takže letošní sezóna nám vyšla naprosto dokonale. Obrovský dík patří českému dealerovi TM Racing a celému týmu Moto Performance, máme velkou tovární podporu a skvělé zázemí, k tomu ještě pneumatiky od Michelinu, takže pro úspěch jsme udělali opravdu maximum,“ komentoval Honzův úspěch jeho trenér Pavel Kejmar.

Sdílet