NOVÉ ČLENSKÉ BENEFITY!

První čtvrtletí roku 2019 je za námi a také v tomto období se rozšířil benefitní program, na co se mohou stávající i noví členové těšit?

Kdo bude chtít vyladit své řidičské schopnosti na motokárové dráze, kde trénuje třeba i Filip Mareš, má nyní příležitost a to s parádní 20% slevou. Právě takovou slevu na jízdné poskytuje členům Autoklubu ČR motokárová dráha Kart Planet v pražských Vysočanech. Svézt se tak zde můžete již za 160 Kč!

Pokud se na závody raději díváte, můžete v letošním roce výhodně navštívit dva tradiční závody. Při tvorbě benefitů jsme mysleli samozřejmě na příznivce motocyklů i automobilů. Automobiloví nadšenci mohou na konci srpna navštívit Barum Czech Rally Zlín a ušetřit 20% na vstupném. Stačí se při nákupu Rally Passu  prokázat platnou kartou člena Autoklubu České republiky. S touto vstupenkou pak můžete navštívit všechna divácká místa včetně závodního depa. Další skvělá zpráva je pak pro fanoušky ploché dráhy! Ti, pokud jsou členy Autoklubu ČR, mohou sledovat letošní ročník Zlaté Přilby Pardubice za akčních 300 Kč z tribuny L, která patří k těm nejzajímavějším. Tribuna L se totiž nachází přímo u cílové rovinky, to znamená, že na každého člena Autoklubu čekají jedinečné zážitky!

Pokud jste členem a zároveň závodníkem, právě pro Vás je určený další nový benefit, tentokrát od společnosti P1. Ta je známá svým výběrem nejlepších a nejjakostnějších materiálů, aby její produkty poskytovaly maximální prodyšnost a komfort, což jsou dva nejdůležitější faktory při řízení. Právě tato společnost nám poskytuje slevu 7% pro naše členy na veškerý sortiment. Každý člen si tak může nakoupit závodní rukavice, kombinézu nebo tričko a čepici na běžné nošení se zajímavou slevou.

Nový sortiment je také v našem fanshopu, kde již dlouhou dobu mají členové Autoklubu ČR slevu 20% na oblečení. V březnu letošního roku jsme celý fanshop převlékli do moderního vzhledu a přidali krásné retro kolekce s motivy legend českého motorsportu. První se týká Elišky Junkové, kterou jistě není třeba blíže představovat. Fanoušky motocyklů snad potěší edice s Františkem Šťastným. Pro milovníky dálkových soutěží je pak připravena edice s Karlem Lopraisem. Všechny tyto motivy můžete zakoupit ve formě triček, nebo hrnečků. Podívejte se na www.fanshop.autoklub.cz.

K výročí 90 let od otevření klubového domu se nám podařilo realizovat jedinečný plakát klubového domu ve spolupráci se společností Automobilist s.r.o., která si svými produkty získala celosvětové uznání hlavně pro své produkty odkazující na historii motoristického sportu. I tento náš plakát, který je vyrobený v limitované edici 1000 kusů si můžete zakoupit na www.fanshop.autoklub.cz, pokud byste chtěli zakoupit i jiný skvost z dílen této společnosti, můžete jako člen Autoklubu ČR využít slevu 5% na kompletní sortiment.

Snažíme se však i vylepšovat stávající benefity. Například významný benefit od společnosti Euromaster s.r.o., která nám zajišťuje pneumatiky Michelin levnější o 33% oproti ceníkové ceně Michelinu, je nyní rozšířen o tankovací kartu! Každý člen Autoklubu ČR, který si koupí na některé z poboček Euromaster s.r.o. sadu pneumatik Michelin velikosti 16 palců nebo větší získá tankovací kartu na palivo v hodnotě až 1200 Kč. Pojištění pneumatik v ceně 100 Kč pak získá člen Autoklubu ČR vždy zdarma. Neváhejte, nabídka je časově omezená!

Vše o členství zjistíte na www.clenstvi.autoklub.cz nebo na telefonu 222 989 201.

Sdílet